Smerige huurders gezocht voor Canadees appartement

bron: Torontosun.com

Niet al te kritische huizenzoekers in de Canadese provincie New Brunswick kunnen per 1 september hun slag slaan. Een huisbaas in de stad Frederickton zoekt huurders die het niet zo nauw nemen met hygiëne en orde, omdat hij geen zin heeft het vervallen huis op te knappen.

In walgelijke staat

De huisbaas plaatste een opvallende oproep op een huizenwebsite, waarin hij verklaart dat het appartement ‘totaal niet is onderhouden’ en ‘eerlijk gezegd in walgelijke staat is’. Per 1 september komt de woning vrij: een mooie gelegenheid voor een opknapbeurt, zou je zeggen. Maar deze huisbaas voelt er niets voor te gaan klussen en wil het probleem op een andere manier oplossen, namelijk door op zoek te gaan naar de Canadese familie Tokkie.

Roken en nooit douchen een pré

De huurders moeten een levensstijl hebben die overeenkomt met de staat van de woning. Het profiel in de advertentie luidt: “mensen met één of twee kinderen, die ze alleen hebben verwekt doordat ze niet de moeite hebben genomen veilig te vrijen. Zoals ze nergens ooit moeite voor doen in het leven.” Volgens de eigenaar zijn er genoeg van dit soort mensen te vinden. Verder nemen de ideale huurders zelden een douche, doen ze nooit de was en roken ze. Of zich al geschikte kandidaten hebben aangediend, is niet bekend.

Gerelateerd nieuws

Lees ook