Tijdelijke huurwoning

Tijdelijke huurwoning via Huurwoningen.nl

Een tijdelijke huurwoning huur je voor een bepaalde periode. Deze periode kan per tijdelijke huurwoning variƫren van 6 maanden en door de nieuwe Leegstandwet oplopen tot 7 of 10 jaar, afhankelijk van de bestemming van het huurhuis. Deze periode wordt vooraf samen door de huurder en verhuurder bepaald bij het aangaan van de huurovereenkomst. Wordt een huurwoning verhuurd via de Leegstandwet? Houd er dan rekening mee dat er andere regels gelden dan bij reguliere verhuur van de woning. Zo kan een verhuurder makkelijker de huur opzeggen.

Tijdelijke woonruimte gezocht?

Een tijdelijke huurwoning is in de meeste gevallen echt een uitkomst. En absoluut niet moeilijk om te vinden. Een huurwoning voor bepaalde tijd is bijvoorbeeld een goede oplossing wanneer je tussen twee koopwoningen in zit en je nog niet in de nieuwe woning terecht kan. Maar ook wanneer je voor je werk of studie voor een kortere periode in een bepaalde plaats moet wonen. In deze gevallen heb je niets aan een huurwoning waar je voor langere tijd aan vast zit. Tijdelijke verhuur is dan ook een veel gebruikte oplossing door expats die voor een bepaalde periode in Nederland werkzaam zijn.

Groot aanbod tijdelijke huurwoningen

Door een tijdelijke woonruimte ben je flexibel en kan je snel schakelen naar een nieuwe leefsituatie. Het vinden van een tijdelijke huurwoning is in tegenstelling tot wat veel mensen denken niet moeilijk en zeker niet plaatsgebonden. Dagelijks worden er tijdelijke huurwoningen aangeboden op deze site. Kijk in de stad van uw voorkeur of er een tijdelijke woonruimte voor u tussen zit.

Bekijk hier alle huurwoningen.

Hier vind je meer informatie over de Leegstandwet en tijdelijk onderverhuren.

Inschrijven

  1. Dagelijkse emailservice
  2. Altijd op de hoogte van meest recente huurwoningen
  3. Bewaar je favoriete huurwoningen
  4. Voeg gratis woningen toe
Nu inschrijven!

Woning verhuren?

  1. Plaats gratis je huurwoning
  2. 900.000 bezoekers p/m zien jouw woning
  3. Jouw huurwoning wordt doorgeplaatst op partnersites
  4. Ontvang gratis antwoord via email
Verhuur je woning nu!