Vind jouw kamer in Arnhem op de grootste huurmarktplaats van Nederland!

Geef hieronder je wensen aan om vrijblijvend het woningaanbod te vinden dat het beste bij je past. Daarnaast houden wij je gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod van kamers in Arnhem.

Door op 'Ga verder' te klikken maak je een account aan op Huurwoningen en ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid.

Enkele recente kamers in Arnhem

Kamer Walstraat Arnhem

Markt
Topwoning

Leuke kamer (ca.18m2) op een centrale locatie. Indeling: Via een algemene entree bereik je de kamer. De kamer is ruim en heeft ee...

Prijs per maand
€323
Aantal kamers
1 kamer
Woonoppervlakte
18 m²

Kamer Janssteeg Arnhem

Rijnstraat

Deze kamer van c.a. 23 m2 is gelegen op een top locatie, midden in het centrum van Arnhem. De kamer is gelegen op de 1e etage. De faciliteiten worden gedeeld met slechts 2 medebewoners. Er staat op dit moment ook een andere kamer op de zelfde etage te huur! Dus lijkt het jou leuk om met een vriend of vriendin in het zelfde studentenhuis te wonen? Vraag dan snel een bezichtiging aan! Huurprijs van € 344,00 is exclusief € 100,50 voorschot gas, water en elektriciteit en € 6,50 internet/wifi.

Prijs per maand
€451
Aantal kamers
1 kamer
Woonoppervlakte
23 m²
17 dagen geleden

Kamer Eusebiusbuitensingel Arnhem

Boulevardwijk

Te huur, een sfeervolle kamer van 26 m² op de tweede etage achterzijde. Douche, toilet en keuken deel je met nog te personen aan...

Prijs per maand
€561
Aantal kamers
1 kamer
Woonoppervlakte
26 m²
30 dagen geleden