Nadat je je hebt aangemeld voor een premiumaccount heb je op basis van het herroepingsrecht 14 dagen de tijd om je abonnement zonder opgave van redenen te ontbinden. Je betaaltermijn gaat pas in vanaf 14 dagen.

Heb je al eerder een premiumaccount bij Huurwoningen.nl gehad en sluit je binnen 12 maanden opnieuw een abonnement af? Houd er dan rekening mee dat je in dat geval geen recht hebt op nogmaals een gratis proefperiode, je bent immers al bekend met onze dienstverlening. Je betaaltermijn gaat direct in, maar je kunt in dit geval ook gebruik maken van de hiervoor omschreven bedenktijd.

Als we het maandbedrag al hebben geïncasseerd zullen we uiterlijk binnen 14 dagen na de ontbinding het te veel betaalde bedrag aan je terugstorten op het bankrekeningnummer dat je bij inschrijving hebt opgegeven.

Je kunt eenvoudig gebruik maken van het herroepingsrecht door binnen 14 dagen vanaf je aanmelding het herroepingsformulier aan ons te sturen (het gebruik van dit specifieke formulier is niet verplicht) of op een andere manier contact met ons op te nemen om te laten weten dat je gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht. Het is voldoende als je je bericht binnen deze 14 dagen aan ons hebt verstuurd.

Wanneer je je abonnement hebt ontbonden, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.