Advertentie verwijderd

Appartement Herenstraat in Alkmaar

1811 MH Alkmaar (Noord-Holland)

€800 Huurprijs p.m.
39 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

LET OP: VOOR DEZE WONING KUNT U ALLEEN REAGEREN VIA ONS INSCHRIJFFORMULIER! Details over de procedure vindt u onderdaan deze pagina.

Te huur leuke benedenwoning in monumentaal pand in het centrum van Alkmaar. Het appartement is gelegen in een karakteristiek pand en bevindt zich op ed begane grond aan de achterzijde van het pand.

Indeling: Het appartement heeft een eigen toegang, bereikbaar via een steeg aan de zijkant. U komt binnen via de hal in de woonkamer met uitzicht op de eigen tuin en veranda. De woonkamer heeft een vrij nieuwe open keuken met vaatwasser, koelkast met vriesvakje, kookplaat met afzuiger en een combi oven. Er zijn twee kleine slaapkamers. Verder heeft het appartement een eigen terras van 20m2 gelegen op het zuidoosten.

Bijzonderheden:

  • Huurprijs is EXCLUSIEF vergoeding voor gas/water/elektra (100,- euro p/m)
  • Kabel tv en internet zijn inbegrepen in de vergoeding;
  • Borg is gelijk aan een maandhuur;
  • Minimale huurperiode is één jaar (+ optie tot verlenging).

Procedure: Bezichtigingen gaan, op een nader te bepalen datum, via een 'open huis'. U kunt daarvoor inschrijven via ons aanvraagformulier, wat u vindt onder 'brochures' op deze pagina. Het ingevulde aanvraagformulier kunt u mailen naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of langsbrengen op ons kantoor aan de Kanaalkade 16 in Alkmaar. Wij beoordelen dan of u in aanmerking komt, daarna volgt een uitnodiging voor een bezichtiging of een afwijzing.

Wonen in een leuk appartement in het centrum van Alkmaar? Meldt u zich dan aan voor een bezichtiging via het aanvraagformulier, deze vindt u onder 'brochure' bij de advertentie op onze website linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
39 m²
Perceeloppervlakte
59 m²
Inhoud
92 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Herenstraat Alkmaar

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 800 p/m
Beschikbaar per
Direct

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je minimale bruto jaarinkomen inclusief 60% van het bruto jaarinkomen van je partner moet boven € 38.400 per jaar liggen.