Advertentie verwijderd

Appartement Jan van Scorelkade in Alkmaar

1817 EW Alkmaar (Noord-Holland)

€720 Huurprijs p.m.
53 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

LET OP: uw bezichtigingsaanvraag wordt alleen in behandeling genomen na ontvangst van een ingevuld aanvraagformulier! Meer informatie vindt u onderaan deze tekst. TE HUUR dit volledig gemeubileerde appartement (studio) in Alkmaar aan de Jan van Scorelkade. In deze klassieke jaren-30 woning zijn drie appartementen gerealiseerd. Alle drie de appartementen hebben een eigen keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met douche, wastafel en wc. Er is een gezamenlijke fietsenberging in de garage. De woning vlakbij het centrum en station, maar ook de ringweg van Alkmaar is dichtbij.

De entree en de trap worden gedeeld en daar staat ook een wasmachine welke voor gemeenschappelijk gebruik is. Dit appartement (deze studio) ligt op de derde en hoogste zolderetage en beschikt over een slaapvide. Er is een eigen badkamer en een open keuken met koelkast met vriezer en een gaskookplaat. Er is ook een airconditioning aanwezig.

Bijzonderheden:

  • De vergoeding voor meubilering, energiekosten, kabel tv en internet is 130 euro per maand;
  • De borg is gelijk aan één maand huur;
  • De studio is beschikbaar voor onbepaalde tijd;
  • De studio is (voornamelijk) geschikt voor één persoon.

Wonen vlakbij het centrum van Alkmaar in een totaal gerenoveerde woning? Interesse? Stuur een ingevuld aanvraagformulier per mail naar ons toe emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.). Het aanvraagformulier vindt u op onze website linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in., onder de tab 'huren', en bij de woning onder brochures. Of u komt het langsbrengen op ons kantoor aan de Kanaalkade 16 in Alkmaar. Wij beoordelen dan of u in aanmerking komt, daarna volgt een uitnodiging voor een bezichtiging of een afwijzing.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
53 m²
Perceeloppervlakte
53 m²
Inhoud
133 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Jan van Scorelkade Alkmaar

Extra informatie

Opslagkamer
In het centrum
In woonwijk
Bij station

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 720 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je verdient minimaal € 2.880 als bruto inkomen per maand. Indien je een partner hebt kun je 60% van het bruto inkomen van je partner meerekenen.