Advertentie verwijderd

Appartement Fnidsen in Alkmaar

1811 NH Alkmaar (Noord-Holland)

€995 Huurprijs p.m.
105 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Op dit moment hebben wij voldoende aanmeldingen, uit de ontvangen aanmeldingen verwachten wij een geschikte huurder te kunnen vinden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Een prachtig bovenhuis in het gezellige centrum van Alkmaar nu te huur! Het huis is bij uitstek geschikt voor bewoning door twee vrienden of vriendinnen of natuurlijk door een stel of klein gezin. Kom eens een keer kijken bij dit paleis aan het Fnidsen, wij laten u dit bovenhuis graag zien!

Indeling: bgg: gedeelde entree en trappenhuis bel-etage: ruime keuken met inbouwapparatuur, prachtige woonkamer met fraai uitzicht over het Luttik Oudorp, ornamenten plafond, schouw van houtsnijwerk, toilet. 1e verdieping: twee grote slaapkamers en een riante badkamer met 2e toilet, ligbad en douche.

Algemeen: woonoppervlakte circa 105m2 - bouwjaar 1894 - per 1 november beschikbaar -

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894
Woonoppervlakte
105 m²
Perceeloppervlakte
77 m²
Inhoud
300 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Fnidsen Alkmaar

Extra informatie

Bad
Toilet in badkamer
Douche
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.