Advertentie verwijderd

Appartement M.J. Granpré Molièrestraat in Almere

1333 KE Almere (Flevoland)

€475 Huurprijs p.m.
14 m²
1 kamer
Bestaande bouw

Over deze woning

Ruime kamer te huur in Almere!

Leuke kamer voor een (werkende) student in de Molenbuurt in Almere Buiten! Er zijn meerdere kamers beschikbaar in dit pand, dus ook leuk als je met vrienden/vriendinnen samen wilt wonen!

Kamer : Deze kamer heeft een oppervlak van 14m2. Er zijn nog geen foto's van de keuken beschikbaar omdat er op dit moment een nieuwe wordt geplaatst. Er is een wasmachine aanwezig in het pand.

Bijzonderheden: -Beschikbaar per direct -Huurprijs: €475,00 euro inclusief G/W/L en internet -Borg: €475,00 -We vragen om een borgsteller -Contractduur: minimaal 12 maanden -Huisdieren zijn niet toegestaan -Deze kamer is geschikt voor één persoon

*** IN VERBAND MET COVID-19 IS DE MINIMALE HUURPERIODE BESPREEKBAAR! ***

Wij zijn op zoek naar een student of jong werkende voor deze kamer

Dit pand ligt tegenover het Polderpark, waar zich ook een kinderboerderij bevindt. De kamer ligt op loopafstand van BuitenMere shopping centre, diverse leuke restaurants, openbaar vervoer, verschillende scholen en een kinderopvang. Het centrum van Almere Stad en de diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk en snel bereikbaar

Heb je interesse in het huren van deze kamer? Maak dan een account aan en stuur ons een leuk bericht met een korte motivatie!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1903
Woonoppervlakte
14 m²
Inhoud
999 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
M.J. Granpré Molièrestraat Almere

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 475 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar