Advertentie verwijderd

Huis Tangostraat in Almere

1326 NE Almere (Flevoland)

€1.195 Huurprijs p.m.
84 m²
4 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Gelegen in Almere ligt deze leuke eengezinswoning in de Tangostraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 84 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 139 m2. De woning is gebouwd in 1997.

Leuk wonen in Almere. Dat kan goed in deze buurt. Tangostraat is gelegen in de buurt Danswijk. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Indeling:

Voortuin met entree. In de hal is een toilet, bergkast kapstok en trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal is tevens toegang tot de woonkamer. De woonkamer is lekker ruim en heeft een dressoir met daarop tv. Ook is er een trapkast voor voorraad en opslag van de stofzuiger. De woonkamer heeft een open keuken. Keuken is voorzien van koelkastvriescombinatie, vaatwasser, oven, kookplaat en afzuigkap. Verder is de keuken voorzien van keukeninventaris.

De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin op het zuiden. De tuin is netjes getegeld en heeft een ruime schuur met achterom.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, de badkamer met douche, toilet en wasmachineopstelling. Op de 1e verdieping is ook nog een berging waar tevens de mechanische ventilatie zich bevindt.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Almere, . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Bijzonderheden:

  • de woning wordt gemeubileerd aangeboden;
  • huurperiode is maximaal 24 maanden;
  • de woning ligt zeer gunstig ten opzicht van A6 richting Amsterdam en Utrecht;
  • dichtbij het centrum van Almere;
  • gunning voorbehouden aan verhuurder.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1997
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
84 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Tangostraat Almere

Extra informatie

Tuin
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.195 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar