Advertentie verwijderd

Appartement Zuidsingel in Amersfoort

3811 HD Amersfoort (Utrecht)

€1.045 Huurprijs p.m.
46 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

EXPATS OPGELET!!

Exclusieve gemeubileerde verhuur Zuidsingel 79 (2e etage)Amersfoort

Laat u verrassen door dit sfeervolle 3-kamerappartement op een bijzonder leuke locatie aan de Kamperbinnenpoort aan de voet van de Langestraat. Bouwjaar ca. 1900. Het gebouw is geheel gerenoveerd en aangepast aan de huidige eisen; u kunt er zo in! Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en maakt onderdeel uit van een kleinschalig gebouw met 2 appartementen en een winkel.

Netto gebruiksoppervlakte (welke gemeten wordt vanaf 1.50m hoogte) bedraagt 46m2. De bruto vloeroppervlakte bedraagt 80 m2.

Entree/hal, fraaie trapopgang met bordestrap, overloop met toegang naar het appartement. Entree appartement: sfeervolle en zonnige woonkamer met 5 ramen, waarvan 1 karakteristiek toog-raam. Open keuken in rechte opstelling. 2e portaal met toegang naar de 2 slaapkamers. (Bed/boxspring wordt in overleg aangeschaft) Badkamer met douche/ligbad, wastafel, wasmachineaansluiting en toilet.

Een in uitstekende conditie verkerend binnenstadspand voorzien van een prachtig klassieke gevel. U hoeft allen uw tandenborstel mee te nemen. Kom snel kijken naar dit TOP-appartement met een praktische indeling voor een scherpe prijs!

Kom kijken, kom de sfeer proeven een afspraak is zo gemaakt…

Bijzonderheden:

  • Gunning eigenaar;
  • volledig gemeubileerd;
  • Expats genieten de voorkeur;
  • Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
  • Beschikbaar per 1 mei 2019;
  • Huurperiode: minimaal 12 maanden i.o.;
  • Woningdelers/studenten niet toegestaan;
  • Waarborgsom ter hoogte van een maand huur te voldoen aan eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Zuidsingel: Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. Oorspronkelijk Zuid-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914). Tot in de negentiende eeuw werden zowel Zuid- als Westsingel Singel of Cingel genoemd.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
46 m²
Inhoud
272 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Zuidsingel Amersfoort

Extra informatie

Kabel TV
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 1.045 p/m
Beschikbaar per
Direct