Advertentie verwijderd

Appartement Leusderweg in Amersfoort

3817 KB Amersfoort (Utrecht)

€1.195 Huurprijs p.m.
90 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Binnen het gewilde Leusderkwartier mogen wij je dit begane grond appartement in dit verrassende complex aanbieden (bestaande uit drie hoogwaardige appartementen tegen over het kazerneterrein). De centrale ligging nabij alle voorzieningen, waaronder de binnenstad, de winkels van de Leusderweg, stadspark en station NS is echt ideaal te noemen.

Je kunt hier heerlijk vrij genieten van de zon met uitzicht op het park: Een stukje wandelen, een picknick of een balletje trappen met je vrienden in de zomer, het kan hier allemaal.

De indeling is als volgt: Appartement gelegen op de begane grond: Entree woning, u wordt gelijk verrast voor het vele licht in de woonkamer. De woonkamer ligt aan de straatzijde en heeft een mooie keuken in hoogglans wit voorzien van alle inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Hier is ook de CV opstelling gesitueerd in een afgesloten kast en met toegang naar het achtertuintje. De mooie badkamer ligt in het midden van het appartement en is voorzien van een douche, ligbad, wastafel en toilet.

De gehele woning is voorzien van mooie strakke moderne afwerking, gestucte- en geschilderde wanden, hoogwaardige laminaatvloer, witte hoogglans keuken voorzien van o.a. RVS afzuigkap, gasfornuis, koel-vriescombinatie en niet te vergeten een afwasmachine.

Algemeen:

  • Vrij parkeren voor de deur;
  • Nieuwbouw 2013, volledige renovatie juli 2019;
  • Beschikbaar 02 september 2019;
  • Woonoppervlakte ca. 90m2;
  • Gedeelde inpandige berging aan de achterzijde van het complex;
  • Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
  • Gunning eigenaar middels ontmoeting op kantoor;
  • Nutsvoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
  • Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden (in eerste instantie)
  • Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Deze weg voert al van oudsher van Amersfoort naar (Oud) Leusden; in de bronnen komt de naam voor het eerst voor in 1388. Het gedeelte van de weg ongeveer vanaf de tegenwoordige Verhoevenstraat, behoorde tot in 1917 tot het grondgebied van Leusden en droeg toen de naam Amersfoortscheweg.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Woonoppervlakte
90 m²
Inhoud
222 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Leusderweg Amersfoort

Extra informatie

Mechanische ventilatie
Kabel TV
Aan drukke weg
Aan park
In het centrum
In woonwijk
Vrij uitzicht

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.195 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar