Advertentie verwijderd

Appartement Van Bemmelstraat in Amersfoort

3818 PD Amersfoort (Utrecht)

€1.050 Huurprijs p.m.
95 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Sfeervol 1-kamer appartement met apart toilet, keuken, slaapgedeelte en een extra (werk)ruimte van ca. 45m2!.

Dit unieke appartement ligt aan de Van Bemmelstraat in het sfeervolle Leusderkwartier. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van de Leusderweg, met compleet winkelaanbod. De binnenstad en het station zijn op loopafstand. Uitvalswegen zijn dichtbij (waaronder de A28 en de A1). De wijk grenst aan bosrijke gebieden, zoals landgoed den Treek en Nimmerdor. In de buurt zijn ook parken zoals Klein Zwitserland en het Juliana van Stolbergpark. Scholen (basis- en voortgezet onderwijs) zijn op loopafstand.

Indeling: entree, trap naar 1e verdieping met zeer riante woonkamer met balken aan het plafond en een houten vloer. Hier is tevens een keukenblokje met elektrische kookplaat aanwezig. Middels kasten is er een afgescheiden slaapgedeelte met toegang tot de badkamer met wastafel, douchecabine en aansluiting voor de wasmachine. Op deze verdieping is tevens een apart toilet.

Via de trap weer naar beneden en daar zit in de hal een toegangsdeur naar de zeer riante (werk)ruimte van ca. 45m2 met een pantry, elektra en eigen toilet. Verdere toegang via de garagedeur.

Bijzonderheden:

  • De 2e (werk)ruimte kan voor diverse doeleinden worden ingericht, bijvoorbeeld: het geven van workshops, yoga, kleine werkplaats, enz. Eventuele bedrijvigheid op de begane grond, in overleg en met toestemming verhuurder/eigenaar.
  • Nieuwe linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.
  • Coax aansluiting
  • Tussenmeters voor g/w/e
  • Inschrijving op woonadres toegestaan.

Algemeen: Kale huur: € 1.050,-- per maand Huuringangsdatum: in overleg, wel linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Huurperiode: minimaal 12 maanden verder in overleg Huisdieren in overleg GEEN rokers (binnen)

Een bruto inkomen van € 3.750,-- per maand is vereist. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 tot 3 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een officiële boekhouder of accountant.

Reacties via de mail.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
95 m²
Inhoud
230 m³
Aantal kamers
2 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Van Bemmelstraat Amersfoort

Extra informatie

Kabel TV
Aan rustige weg

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.050 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar