Advertentie verwijderd

Appartement Piet Mondriaanlaan in Amersfoort

3812 GT Amersfoort (Utrecht)

€925 Huurprijs p.m.
60 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Introductie

Wonen in een luxe 2 kamer appartement op de 4e verdieping met priv' parkeerplaats, lift en berging op zeer gunstige aantrekkelijke centrumlocatie? Dat kan!

Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het Centrum. Zo treft u het Centraal Station op loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de Path' Bioscoop.

4e Verdieping

Het appartement met een woonoppervlakte van 60m' is gelegen op de 4e verdieping en is te bereiken met de lift en biedt u onder andere: Luxe keuken in lichte, neutrale kleurstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten een combi-magnetron, keramische kookplaat, recirculatiekap, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Luxe badkamer met vrijhangend toilet, douchecabine van 90x90 met draaideur, glaswand en wastafel van Villeroy & Boch. Het appartement beschikt over een balkon van 6m'. Het balkon en de woonkamer is op het oosten geori'nteerd en biedt hiermee zicht richting de binnenstad. Tevens heeft het appartement een priv' berging in de onderbouw.

Bijzonderheden

Toplocatie! LiftLuxe badkamer, toilet en keukenMooi stadsuitzichtParkeerplaats inclusief in de onderbouwBalkon aanwezig1 slaapkamerAlle genoemde maten zijn circa matenAan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Energielabel

Er is een energielabel aanwezig.

Voorbehoud

Gunning door verhuurder.

Servicekosten

De servicekosten voor dit appartement bedragen euro 45,- per maand.

Inkomensnorm

Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u over een bruto (gezamenlijk) maandinkomen te beschikken van euro3.700,00 waarbij een eventueel 2e inkomen voor de helft wordt meegerekend.

Langdurige verhuur

Deze woning is bestemd voor de langdurige verhuur (3 jaar).

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurovereenkomst dient u een waarborgsom te betalen. De waarborgsom bedraagt minimaal 'n keer de maandhuur. In bijzondere gevallen kan een hogere waarborgsom gevraagd worden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2013
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Piet Mondriaanlaan Amersfoort

Extra informatie

Balkon
Garage
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Direct