Advertentie verwijderd

Appartement Hendrik van Viandenstraat in Amersfoort

3817 AA Amersfoort (Utrecht)

€440 Huurprijs p.m.
22 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Aan de Hendrik van Viandenstraat bevindt zich een prachtige kamer (ca. 22m2) MET EIGEN APART GESITUEERDE KEUKEN. Deze kamer is gesitueerd op de tweede verdieping aan de achterzijde van een statig herenhuis. De straat kenmerkt zich door haar karateristieke uitstraling. Het historische centrum gelegen, de bushalte en supermarkt de Plus liggen op loopafstand. Het station is ook goed te bereiken vanaf deze locatie.

De kamer is voorzien van grote raampartijen, wat de kamer een ruim en licht effect geeft. Naast het lichtinval geeft de kamer ook een ruimtelijk gevoel door de hoge plafonds. De kamer beschikt over een eigen keuken. De keuken is voor eigen gebruik en is voorzien van een keukenblok met wateraansluiting en een gasaansluiting voor je gaskookplaat. Ook is er in de keuken ruimte voor een keukentafel zodat je hier heerlijk kan eten. Op de begane grond is nog een gemeenschappelijke tuin aanwezig. Ideaal voor een huisbarbeque of om lekker te zonnen in de tuin. De douche wordt gedeeld met 5 andere bewoners. Er zijn twee toiletten in huis aanwezig welke worden gedeeld met in totaal 5 andere bewoners.

Kortom, een leuke, gezellige en sfeervolle kamer op een prachtlocatie in Amersfoort!

Bijzonderheden:

  • Gunning eigenaar
  • Minimale huurperiode is 12 maanden
  • De huurprijs is exclusief voorschot gas, water en elektra van € 50,00 (incl. g/w/e € 495,--)
  • In een authentiek statig herenhuis
  • Gunstig gelegen op loopafstand van het centrum
  • Beschikbaar voor MAXIMAAL één persoon

Voor meer informatie over deze en/of andere kamers in Amersfoort kunt u contact opnemen met ons kantoor telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in., emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
22 m²
Inhoud
50 m³
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Hendrik van Viandenstraat Amersfoort

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 440 p/m
Beschikbaar per
Direct