Advertentie verwijderd

Appartement Pieter Jelles Troelstralaan in Amersfoort

3818 KP Amersfoort (Utrecht)

€1.195 Huurprijs p.m.
95 m²
4 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

In dit kleinschalige wooncomplex vind u de in 2014 volledig gerenoveerde woning. Deze ligt in een prachtige groene wijk, in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg. Dichtbij centrum, station, sportvelden en uitvalswegen maakt het Bergkwartier tot een zeer gewilde omgeving waar deze heerlijke appartementen zeker op hun plek zijn. Kortom een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor een starters of alleenstaanden.

Indeling: Middels een trap bereikt u de voordeur waar de gedeelde opgang is naar twee appartementen. voordeur appartement, ruime hal met aangrenzend een ruime werkkamer/slaapkamer, toilet en badkamer. De woonkamer is riant, ruim en licht met aangrenzend een heerlijk balkon over de gehele breedte. moderne open keuken in voorzien van alle benodigde apparatuur. Twee zeer riante slaapkamer en een wastafel op de op overloop, tevens inbouwkasten.

Details:

 • Woonoppervlak ca. 95m2
 • Parkachtige en bosrijke omgeving
 • Gunstig gelegen ten opzichte van centrum, station, natuur en uitvalswegen

Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving.

Algemene informatie:

 • De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer);
 • Beschikbaar per 01 augustus 2020;
 • Huurperiode minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden eerste instantie;
 • Maandelijks voorschot middels tussen meters te voldoen aan eigenaar € 145,--p/mnd;
 • Geen woningdelers/studenten of vrienden;
 • Vrij parkeren voor de deur;
 • Gunning eigenaar;
 • Waarborgsom 1 maand huur incl. voorschot.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op websiteAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan? Pieter Jelles Troelstra, 1860-1930, Nederlands politicus en Fries dichter; 1894 een van de oprichters van de Sociaal-democratische Arbeiderspartij (SDAP). Zijn oratorisch talent bezorgde hem veel prestige. Sinds 1897 lid van de Tweede Kamer. Verkondigde november 1918 de revolutie in Nederland, die echter uitbleef.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957
Woonoppervlakte
95 m²
Inhoud
161 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Pieter Jelles Troelstralaan Amersfoort

Extra informatie

Aan bosrand
Aan park
In bosrijke omgeving
In woonwijk
Vrij uitzicht

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 1.195 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar