Advertentie verwijderd

Appartement Piet Mondriaanlaan in Amersfoort

3812 GT Amersfoort (Utrecht)

€1.125 Huurprijs p.m.
61 m²
2 kamers
Nieuwbouw

Over deze woning

Een prachtige huurwoning beschikbaar in dit unieke en vooral mooie complex nabij het centrum. Comfortabel en luxe 2-kamer appartement op zeer gunstige en aantrekkelijke centrumlocatie! Het appartement met een woonoppervlak van ca. 61 m2 biedt u onder andere:

Locatie: Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het Centrum. Zo treft u het Centraal Station op loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de nieuwe Pathé Bioscoop. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf de invalswegen en op loopafstand (4 min.) van het Centraal Station. Door de centrale ligging van Amersfoort is ook de rest van Nederland vlakbij. Hoewel de locatie tegen de binnenstad ligt is het er opvallend rustig, alsof de stad wordt buitengesloten. Op 2 minuten lopen van de gezellige binnenstad heeft u alle voorzieningen van de stad, winkels, restaurants, bioscoop en theater, binnen handbereik.

Luxe keuken in lichte, neutrale kleurstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur.

Luxe badkamer voorzien van inloop douche, wastafel met opbergkast er boven, toilet en een aparte afgesloten wasruimte.

Parkeren is ondanks de centrale ligging geen enkel probleem door de eigen garage in de onderbouw en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving voor uzelf en uw gasten.

Kortom een heerlijke woning die u zo kunt betrekken.

Indeling appartement: Entree, hal, gang met aan uw rechterzijde toegang tot de slaapkamer van ca. 12m2. Aan uw rechterzijde stook- wasruimte, badkamer voorzien van wastafel, inloopdouche en toilet. Lichte woonkamer met fraai uitzicht en voorzien van half openkeuken. Toegang tot het balkon met uitzicht op de stad.

Algemene informatie:

  • Toplocatie;

  • Eigen berging;

  • Beschikbaar per 01 februari 2021;

  • Huurperiode: waarbij gestart wordt met minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden;

  • Servicekosten incl. privé parkeerplaats in de onderbouw € 75,- per maand; (verplichte afname);

  • Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder; ' Geen huisdieren en niet rokers geven de voorkeur;

  • Waarborgsom 1 maand huur incl. parken;

  • Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

N.B. Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2014
Woonoppervlakte
61 m²
Inhoud
156 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Piet Mondriaanlaan Amersfoort

Extra informatie

Garage
Lift
Mechanische ventilatie
Aan drukke weg
Aan park
In het centrum
Vrij uitzicht

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.125 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar