Advertentie verwijderd

Appartement Nieuwstraat in Amersfoort

3811 JX Amersfoort (Utrecht)

€980 Huurprijs p.m.
76 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

3-kamer appartement te huur in de binnenstad van Amersfoort. De Nieuwstraat is een zijstraat van de belangrijkste winkelstraat de Langestraat. Meer hartje centrum kunt u niet wonen. Het appartement is gelegen over de gehele eerste etage. Het appartement bestaat uit: hal, woonkamer met open keuken van circa 33 M2, twee ruime slaapkamers van circa 16 en 17 M2, badkamer met douche wastafel en wasmachine aansluiting en een apart toilet. Er is helaas geen buitenruimte aanwezig. Meldt u snel aan om deze woning te komen bekijken tijdens een collectieve bezichtiging.

voorwaarden: huurprijs: € 980,- per maand (u dient zelf elektra, gas, water, internet etc af te sluiten) waarborgsom: € 1.960,- vereist bruto inkomen per maand: €2.940,- woningdelers worden niet geaccepteerd. de woning is geschikt voor een alleenstaande of stel. gunning eigenaar de woning is per direct in de huidige staat te huur.

indien u niet aan de inkomenseis voldoet heeft het geen nut om u aan te melden voor een bezichtiging. Uw loon wordt berekend aan uw huidige inkomen uit loondienst of pensioen. Andere inkomsten of toeslagen worden niet meegerekend. Indien u een eigen onderneming heeft dan wordt uw maandelijks gemiddelde inkomen berekend over de jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar. Wij accepteren geen garantstellers, hogere borg, spaargeld, eigen vermogen etc. U dient zelf als nieuwe huurder het inkomen te hebben uit werk.

u kunt zich aanmelden voor een bezichtiging door een email te sturen naar mhm onroerend goed via de knoppen hiernaast op de website van websiteAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. 'plan een bezichtiging' of 'kom in contact met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.'.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Nieuwstraat Amersfoort

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 980 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.