Advertentie verwijderd

Appartement Nieuwstraat in Amersfoort

3811 JX Amersfoort (Utrecht)

€950 Huurprijs p.m.
43 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Volledig gerenoveerd rijksmonumentaal appartement te huur in de historische binnenstad van Amersfoort.

Voorheen was de eerste etage van Nieuwstraat 15 verdeeld in 3 studio's. Nu zijn er 2 ruime studio's/appartementen gecreëerd. De keuken, badkamer, toilet, vloeren e. d. zijn allemaal nieuw. Het appartement Nieuwstraat 15 F heeft aparte slaapkamer en bevindt zich aan de straat kant van de Nieuwstraat. Het appartement bestaat uit een nieuwe badkamer met douche, wastafel en design radiator, keuken met inbouwapparatuur zoals elektrische kookplaat, oven, koelkast en vriezer, vaatwasser, warme teint PVC vloer in de gehele woning, witte strakke wanden en rijksmonumentaal karakteristiek plafond. Er is helaas geen buitenruimte of berging aanwezig. Zie de plattegrond voor de indeling bij de toegevoegde foto's.

Hierbij de kenmerken en voorwaarden: Nieuwstraat 15 F: Totaal gebruikersoppervlak: 43 M2. Huurprijs: € 950,- per maand (u dient zelf elektra, internet etc af te sluiten) Servicekosten: € 68,- (voor verwarming, gemeenschappelijk elektra en water) waarborgsom: € 1.900,- vereist bruto inkomen per maand: € 2.850,- woningdelers of studenten worden niet geaccepteerd. de woning is geschikt voor een 1 persoonshuishouden. gunning eigenaar de woning is per direct in de huidige staat te huur.

indien u niet aan de inkomenseis voldoet heeft het geen nut om u aan te melden voor een bezichtiging. Uw loon wordt berekend aan uw huidige inkomen uit loondienst of pensioen. Andere inkomsten of toeslagen worden niet meegerekend. Indien u een eigen onderneming heeft dan wordt uw maandelijks gemiddelde inkomen berekend over de jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar. Wij accepteren geen garantstellers, hogere borg, spaargeld, eigen vermogen etc. U dient zelf als nieuwe huurder het inkomen te hebben uit werk.

u kunt zich aanmelden voor een bezichtiging door een email te sturen naar mhm onroerend goed via de knoppen hiernaast op de website van websiteAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. 'plan een bezichtiging' of 'kom in contact met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.'.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
43 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Nieuwstraat Amersfoort

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.