Advertentie verwijderd

Huis Johan Karmanhof in Amersfoort

3817 HJ Amersfoort (Utrecht)

€1.000 Huurprijs p.m.
180 m²
6 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

TIJDELIJK (11 WEKEN) TE HUUR IN VERMEERKWARTIER / Prachtige helft van dubbel jaren ‘30 woonhuis beschikbaar

Op een zeer gunstige locatie vlakbij het bruisende centrum van Amersfoort en nabij uitvalswegen vindt u deze met zorg verbouwde jaren '30 woning. De foto’s spreken voor zich! Bent u op zoek naar een woning om een verbouwing te overbruggen, bevindt u zich in een scheiding of zit er tijd tussen de oplevering van uw oude woning en sleuteloverdracht van uw nieuwe woning? Dan is deze schitterende woning wellicht iets voor u.

De eigenaren zijn in verband met een reis op zoek naar iemand die niet alleen het huis wil bewonen, maar ook op de kat wil passen. De beschikbare periode of het oppassen op de kat zijn vaste gegevens en niet discutabel.

Let op: Deze woning is beschikbaar van telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. t/m telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Indeling Begane grond: binnenkomst in hal voorzien van typische jaren 30 vloer, toilet, keuken met eetkamer, deur naar berging. Woonkamer met sfeervolle deuren en suite en voorzien van houten vloer. Betegelde tuin. Eerste etage: Masterbedroom, twee kinderkamers en een recentelijk verbouwde badkamer. Tweede etage: Via een vaste trap bereikt u de zolder waar een werkkamer en extra kamer gesitueerd zijn.

Bijzonderheden: • Gunning eigenaar • Beschikbare periode telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. t/m telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. • Huurprijs inclusief alles gas/water/licht/tv/internet bedraagt € 1200,- • Oppassen op de kat is een vereiste • Volledig gemeubileerd • Uitermate geschikt ter overbrugging van verbouwing of oplevering nieuwe woning

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in de regio Amersfoort, mail naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of bel naar telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
180 m²
Perceeloppervlakte
500 m²
Inhoud
500 m³
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Adres
Johan Karmanhof Amersfoort

Extra informatie

Tuin
Balkon
Opslagkamer

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 1.000 p/m
Beschikbaar per
Direct