Advertentie verwijderd

Appartement Eleanor Rooseveltlaan in Amstelveen

1183 CL Amstelveen (Noord-Holland)

€1.600 Huurprijs p.m.
80 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Mooi en licht appartement met een ruime slaapkamer en een ruim balkon op het zonnige westen. Het appartement is boven het Kostverloren winkelcentrum en dichtbij de tram/metro halte Zonnestein.

Het appartement is onderdeel van een groot appartementencomplex met 2 liften in de wijk Kostverloren. De buurt is goed gesitueerd ten opzichte van Amsterdam, snelwegen, scholen, openbaar vervoer en winkels. Stadshart en Groot Gelderland Plein zijn ook dichtbij. Op de hoek van het appartement vind u de Albert Heijn en drogist. Ideale locatie dus!

Woonkamer: Ruime in lichte woonkamer met toegang tot het balkon

Balkon: Het balkon beslaat de hele lengte van het appartement op het westen waardoor u heerlijk van de zon kunt genieten.

Vanuit de woonkamer is er een hal met kasten en geeft u toegang tot het toilet, de badkamer en de slaapkamer. Het toilet is modern en zwevend met een fontein.

Slaapkamer: Een ruime slaapkamer met een 2 persoons bed, heeft ingebouwde kasten en geeft tevens toegang tot het balkon.

Badkamer: Deze is onlang gerenoveerd en is ruim en voorzien van een walk in douche en wastafel.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1969
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Eleanor Rooseveltlaan Amstelveen

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.600 p/m
Beschikbaar per
Direct

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je minimale bruto jaarinkomen inclusief 60% van het bruto jaarinkomen van je partner moet boven € 57.600 per jaar liggen.
  • Je bent geen student.