Advertentie verwijderd

Appartement Lekstraat in Amsterdam

1079 GA Amsterdam (Noord-Holland)

€1.650 Huurprijs p.m.
90 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

BESCHIKBAAR VOOR EEN 1 PERSOON

Ongemeubileerd royaal bovenhuis van ca. 90 m2 met balkon gelegen op de derde verdieping. Het appartement is perfect voor een single of koppel.

Indeling

Entree op de derde verdieping, hal, badkamer voorzien van een douche, wastafel en een toilet, woonkeuken gelegen aan de achterzijde met een luxe keukenblok en inbouwapparatuur, balkon gelegen aan de achterzijde, doorzon-woonkamer, slaapkamer aan de voorzijde.

Locatie

De ligging in de Rivierenbuurt nabij de Maasstraat, Rijnstraat en de Scheldestraat is ideaal ten opzichte van supermarkten, winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Openbaar vervoer (bus, trein en tram (NS station RAI/Zuid WTC en Amstel)) is eveneens op korte afstand evenals de binnenstad, Congrescentrum RAI, De Zuidas, Schiphol airport, en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend en er is momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg A10 en de A10.

Huurprijs: €1.650,- excl. gas/water/electra, tv/internet en gemeentelijke heffingen. Waarborgsom: 1 maand huur.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Bouwjaar
1928
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Lekstraat Amsterdam

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.650 p/m
Beschikbaar per
Direct