Advertentie verwijderd

Appartement Singel in Amsterdam

1017 AX Amsterdam (Noord-Holland)

€1.350 Huurprijs p.m.
60 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Gelegen op de tweede verdieping van een prachtig rijksmonument aan het Singel, vindt u dit prachtige gestoffeerde appartement. Het appartement is volledig voorzien van een mooie lichte laminaat vloer. De keuken is van nieuwe (inbouw) apparatuur voorzien. Een prachtig hoekappartement met prachtig uitzicht en veel daglicht.

Indeling:

Op de begane grond betreedt u via een gedeeld trappenhuis het gebouw. Op de tweede verdieping betreedt u het zeer lichte appartement. Het appartement bestaat uit een woonkamer van ongeveer 40m2. Aan de voorzijde heeft u 3 ramen breed uitzicht op de kalvertoren en het singel, de munttoren en het koningsplein. Aan de achterzijde van deze verdieping vindt u een mooie keuken met nieuwe apparatuur. Achter de keuken bevindt zich de moderne badkamer met ligbad. In het midden van de woonverdieping vindt een ruime tweepersoons slaapvertrek. Aan de voorzijde is de 17e eeuwse schouw nog aanwezig. voorzien van de originele bank met zicht op de gracht.

Ligging:

De ligging van de woning is uiterst centraal. Zo bent u binnen no time op het Koningsplein, Leidseplein, Rembrandtplein. U woont recht tegenover de Kalvertoren (warenhuis), de Munttoren en de Stopra. U woont op de Bloemenmarkt.

Het openbaar vervoer is door de centrale ligging perfect. Tram 1,2,5,16, 24 stoppen op 1 minuut loopafstand van de woning. Verder is het Centraal Station binnen enkele tram,loop of fiets- minuten te bereiken.

Huur is ex G/W/L/I

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Singel Amsterdam

Extra informatie

Bad

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.350 p/m
Beschikbaar per
Direct