Advertentie verwijderd

Appartement Admiraal De Ruijterweg in Amsterdam

1055 NA Amsterdam (Noord-Holland)

€1.500 Huurprijs p.m.
70 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Ruim en licht 1,5 slaapkamer appartement 70m2, gelegen in Amsterdam West. De Admiraal de Ruijterweg ligt in de nabijheid van het Westerpark en het Erasmuspark. Tevens liggen de Amsterdam Foodhallen, Bos en Lommerplein en het centrum van Amsterdam op fiets-/loopafstand. Ook is het appartement goed bereikbaar met het openbaar vervoer via verschillende bus- en tramlijnen en met de auto via de A10.

Indeling Het appartement bestaat uit een hal, toilet, woonkamer, afsluitbare eetkamer, keuken, balkon, badkamer, en slaapkamer en 2e slaap/werkkamer. De riante woonkamer is licht en praktisch ingericht. De nette en ruime keuken is voorzien van kook eiland en al het benodigde apparatuur en is te bereiken via de hal. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en grenst aan de woonkamer. De nette badkamer is voorzien van een 2-persoons Jacuzzi en wastafel.

Bijzonderheden Het appartement is gelegen op een mooie, levendige locatie. Het balkon is bereikbaar via de de woonkamer. Entree via een gezamenlijk trappenhuis.

Een ruim en net appartement welke absoluut de moeite waard is om te bezichtigen!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Admiraal De Ruijterweg Amsterdam

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.500 p/m
Beschikbaar per
Direct