Advertentie verwijderd

Kamer Burgemeester Hogguerstraat in Amsterdam

1064 EB Amsterdam (Noord-Holland)

€655 Huurprijs p.m.
12 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur 1 kamer van circa 12m2 gelegen in een 5 kamer appartement (ca. 90 m²) op de 13e verdieping met fraai uitzicht over de Sloterplas. Dit appartement beschikt over een ruim balkon over de gehele breedte.

De woning heeft een gunstige ligging linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. diverse winkels,Hoge Hotelschool ( Den Haag ) recreatiemogelijkheden (Sloterplas en Sloterpark), openbaar vervoer (diverse tram-, bus-, metro- en treinverbindingen op loopafstand), uitvalswegen (A10). Op het vernieuwde parkeerterrein gelegen naast het complex is er voldoende ruimte.

Indeling:

  • Ruime en lichte doorzonwoonkamer met toegang naar het balkon;

  • Prachtig betegeld balkon op het westen over de gehele breedte van de woning (13 meter) met uitzicht naar de Sloterplas en prachtige zonsondergangen;

  • Nette keuken v.v. diverse inbouwapparatuur;

  • Lichte betegelde badkamer v.v. douchecabine, wastafel en wasmachine/droger.

  • Separaat toilet met fonteintje;

  • Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde;

  • Hal met bergkasten;

  • Meterkast op de galerij;

  • Inpandige berging in de onderbouw.

Het complex heeft een afgesloten entree met een huismeester. Het is alleen voor bewoners toegankelijk. Er zijn 2 liften.

Openbaar vervoer Met tramlijn 13 bereikt U zonder overstappen in 15-20 minuten het Paleis op de Dam in hartje Amsterdam en in 25-30 minuten bereikt U het Centraal Station. Tramlijnen 7 en 14 stoppen op ca. 10 minuten loopafstand van de Burg. Hogguerstraat. Metrostation Jan van Galenstraat ligt op 5 minuten loopafstand van de Burg. Hogguerstraat. Metrolijn 50 (Sloterdijk - Het Gein / Zuid Oost) heeft 10-minutenverbindingen met de NS- stations Amsterdam-Sloterdijk en linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. deze stations is men in enkele minuten op het Centraal Station, of op Schiphol. Genoemde metrolijn biedt tevens de mogelijkheid om files op de rondweg van Amsterdam te omzeilen , bijvoorbeeld, zonder overstappen snel te reizen naar het VU-ziekenhuis / WTC / RAI (15 minuten), of iets verder naar het voetbalstadion Arena, de NS-stations Duivendrecht en Bijlmer, Het Gein / Zuid Oost en het Bijlmerpark. Met buslijn 64 bereikt u zonder overstappen in 15 minuten Station Lelylaan of Station Sloterdijk

Huurprijs € 655,- inclusief W/G/L tv, internet en gemeentelijke belastingen.

Waarborgsom € 655,-

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
12 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Burgemeester Hogguerstraat Amsterdam

Extra informatie

Balkon
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 655 p/m
Beschikbaar per
Direct