Advertentie verwijderd

Appartement Gillis van Ledenberchstraat in Amsterdam

1052 VH Amsterdam (Noord-Holland)

€1.650 Huurprijs p.m.
95 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Dit ruime, luxe appartement in een voormalige boekbinderij heeft een woonoppervlakte van 95 m2 en is gebouwd in 2010 . Het appartement heeft ruime woonkamer met een geheel in de breedte van de kamer (6 meter) open te schuiven harmonicaraam met uitzicht op de Kostverlorenvaart. De woning heeft een luxe open keuken, ruime bijkeuken, badkamer met aparte douche en ligbad, aparte toilet, een ruime slaapkamer met openslaande deuren naar eigen terras en gemeenschappelijk binnentuin/-plaats. Bij de woning hoort privé een parkeerplaats in de garage en een private fietsenstalling voor de bewoners.

Het appartement is gelegen in de Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam West die grenst aan de Jordaan. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. Op loopafstand zijn er restaurants, cafés, het Westerpark, een bioscoop, fitnessschool en het Marnix zwembad. De A10 makkelijk is binnen 5 minuten bereikbaar. Op de eerste zondag van de maand is in het westerpark the Sunday market, op maandagochte de bekende 'lapjesmarkt' op de Westerstraat met op de Noordermarkt tweedehansspullen en elke zaterdag kunt u naar de markt op de Lindengracht voor versie groenten, vis, kaas, brood etc.

Het appartement is zeer geschikt voor een stel dat rustig wil wonen en binnen enkeke minuten van alle voordelen van de stad willen kunnen genieten.

Huur appartement bij voorkeur inclusief ondergrondse parkeerplaats. De meerprijs hiervan is in overleg. Onderverhuur is toegestaan.

  • op de 2e verdieping via lift
  • gedeeld dakterras
  • uitzicht op het water, ramen kunnen volledig worden geopend voor een balkon-ambiance
  • open keuken met alle apparatuur zoals vaatwasser en extra berging
  • badkamer met bad en aparte douche
  • apart toilet
  • gedeelde fietsenstalling

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2010
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Gillis van Ledenberchstraat Amsterdam

Extra informatie

Tuin
Balkon
Garage
Bad
Lift
Kelder
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.650 p/m
Beschikbaar per
Direct