Advertentie verwijderd

Appartement Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam

1062 KS Amsterdam (Noord-Holland)

€1.850 Huurprijs p.m.
90 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Het appartement heeft tweee ruime slaapkamers. De badkamer heeft een luxe uitstraling en is ingericht met een bad, aparte douche, toilet en dubbele wasbak. De woonkamer is ruim en is bevat moderne meubelen. De open keuken is compleet voorzien van keukenapparatuur en serviesgoed. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon. Het luxe appartement is zeer ruim en heeft veel lichtinval door de grote raampartijen.

Het appartement bevindt zich vlak bij de ringweg en is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, waardoor reizen door de hele stad gemakkelijk is.

Huur: 1.700,00 per maand exclusief voorzieningen (bijvoorbeeld water, elektriciteit, gas en internet, en service cost) Borg: € 2.200,00 Administratiekosten (eenmalig bedrag): € 250,00 Beschikbaar: Per 11 Dec 2017

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2007
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Koningin Wilhelminaplein Amsterdam

Extra informatie

Balkon
Bad
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.850 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.