Advertentie verwijderd

Appartement Gerard Doustraat in Amsterdam

1073 VZ Amsterdam (Noord-Holland)

€1.650 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Dit appartement is beschikbaar voor maximaal 6 maanden

Dit lichte appartement is gelegen op de eerste verdieping en bevindt zich op een top locatie midden in de geliefde Pijp. Dankzij de vele ramen aan weerszijde, is er veel lichtinval en u heeft een leuk uitzicht op een speelpleintje aan de Gerard Doustraat hoek Quellijnstraat. U zult zich hier direct thuis voelen en u kunt volop genieten van het bruisende Amsterdam met haar vele en diverse voorzieningen.

INDELING: Entree met trap naar de eerste verdieping. Hal met toegang tot de gesloten keuken, badkamer en woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de straatzijde en met drie ramen heeft u een leuk uitzicht op het speelpleintje aan de Gerard Doustraat hoek Quellijnstraat. De slaapkamer bevindt zich aan de rustige gelegen achterzijde van de woning. Via het trappenhuis bereikt u de berging gelegen op de vierde verdieping. De huidige meubilering is anders dan op de foto's

OMGEVING: Voor de dagelijkse voorzieningen heeft u een ruime keuze uit diverse supermarkten. Op loopafstand bevinden zich eveneens vele winkels aan de Ferdinand Bolstraat, de Ceintuurbaan en uiteraard de welbekende Albert Cuypmarkt.

Voor sport en ontspanning kunt u genieten van het fraaie Sarphatipark of gebruik maken van de vele sportfaciliteiten, restaurants en bars in de omgeving. Het Museumdistrict is op wandelafstand en met de fiets bent u in nog geen 5 minuten in de historische grachtengordel!

Er zijn uitstekende verbindingen met openbaar vervoer (NZ-lijn, tram en bus). Het Centraal Station, station Amstel en station Amsterdam Zuid zijn goed bereikbaar. De halte van de Noord-Zuid metro lijn is op circa 5 min. loopafstand. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de ring A10. Kinderopvang, vele scholen voor basis- en voortgezet en medische voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Gerard Doustraat Amsterdam

Extra informatie

Kelder

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.650 p/m
Beschikbaar per
Direct