Advertentie verwijderd

Appartement Houtmankade in Amsterdam

1013 MS Amsterdam (Noord-Holland)

€1.450 Huurprijs p.m.
52 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Indeling: Via het nette gemeenschappelijke trappenhuis betreedt u op de tweede etage de woning. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft 3 ramen met prachtig uitzicht op het water. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer, met voldoende kastruimte. De moderne badkamer is centraal gelegen. Kortom, bent u op zoek naar een goed onderhouden en direct te betrekken appartement, in een rustige buurt met het centrum in de directe nabijheid en ook nog eens fantastisch uitzicht, dan nodigen wij u van harte uit voor een bezichtiging!

Ligging en bereikbaarheid: Het appartement is gelegen in de karakteristieke Zeeheldenbuurt in voormalig stadsdeel Westerpark. De eerste bebouwing ten oosten van het huidige Westerkanaal stamt al uit de 17e eeuw. Kort na de derde stadsuitbreiding van 1613, waarbij de grachtengordel, de Jordaan en de Haarlemmerbuurt ontstonden, werden de westelijke eilanden aangelegd. De grootste daarvan, Bickers-, Realen- en Prinseneiland, behoren nu tot het stadsdeel Centrum. De kleinere eilanden die het dichtst bij het IJ lagen en geen afzonderlijke namen hebben, vormen nu samen het oudste deel van de Zeeheldenbuurt. De Zeeheldenbuurt is geen doorgaande route of pleisterplaats voor touristen. Daarom is het de buurt zeer rustig gelegen maar toch vlakbij de gezelligheid van de Jordaan. De Haarlemmerdijk is op loopafstand met zijn leuke winkels, lekkere restaurantjes en bioscoop de movies. Daarnaast bent u met lijn 48 of fiets binnen enkele minuten op het Centraal Station en ook de ringweg is zeer goed bereikbaar via de nieuwe Spaarndammertunnel (deze begint direct aan het einde van de Houtmankade). Op 1 minuut lopen is een speeltuin en eetcafe “Mads” aan het Zoutkeetsplein. Aan het eind van het Westerkanaal staat sinds kort het kenmerkende gebouw “de pontsteiger”. Met het naastgelegen pontje komt u vanaf hier snel bij de NDSM-werf. Het populaire Cultuurpark Westerpark bevindt zich op loop- en fietsafstand, en met lijn 3 bent u zo op het Museumplein.

Prijs per maand: € 1450 - excl. GWL

Beschikbaar per: 01-062 ******************* RP Amsterdam

telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. amsterdam@makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. nl

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1906
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Houtmankade Amsterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.450 p/m
Beschikbaar per
Direct