Advertentie verwijderd

Appartement Linnaeusparkweg in Amsterdam

1098 CR Amsterdam (Noord-Holland)

€1.475 Huurprijs p.m.
75 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Gerenoveerde woning aan de Linneausparkweg 65-1, per direct beschikbaar!

Deze woning is compleet gerenoveerd en daarmee in zeer nette staat. Indeling als volgt; gezamelijke entree op de begane grond, woning op de eerste etage, gang, badkamer, slaapkamer(s) aan de achterzijde van het pand, en-suite woonkamer (waar de tweede slaapkamer gecreëerd kan worden) en de keuken aan de voorzijde van het pand. Zowel aan de voor- en achterzijde is een balkon aanwezig, beide met openslaande deuren.

Badkamer is voorzien van een ruime douche, wastafel meubel en toilet. Keuken is van alle gemakken voorzien, te denken aan (combi)oven, vaatwasser, elektrische kookplaat en afzuigkap.

Orginele details zijn tijdens de renovatie bewaard gebleven zoals de glas en lood ramen (voorzien van voorzetramen) en de en-suite deuren in zowel de keuken als woonkamer.

De meubels die op de foto's weergegeven zijn kunnen kostenloos gebruikt worden. Op verzoek kunnen deze (deels) worden afgevoerd.

. compleet gerenoveerd . huurprijs excl. G/W/E en internet . per direct beschikbaar . één slaapkamer met mogelijkheid tot het indelen van een tweede . borgstelling 2 maanden . deels gemeubileerd indien gewenst . wasmachine en droger aanwezig . geen huisdieren toegestaan . geen makelaarskosten o. i. d.

Reageer snel voor een bezichtiging!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Linnaeusparkweg Amsterdam

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.475 p/m
Beschikbaar per
Direct