Advertentie verwijderd

Appartement Kloveniersburgwal in Amsterdam

1011 JW Amsterdam (Noord-Holland)

€2.800 Huurprijs p.m.
145 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Prachtig gerenoveerd appartement in een geweldig grachtenpand.

Aan de kloveniersburgwal in het hart van Amsterdam vindt u dit geweldige volledig gerenoveerde appartement. Het appartement is 145m2 en is gerenoveerd met een extreem hoog afwerkingsniveau.

Op de 3e etage van dit geweldig pand betreedt u het appartement. In de hal bevinden zich zeer mooie inbouwkasten, een separaat toilet en een kast voor de wasmachine.

Tevens biedt deze verdieping ook 2 ruime slaapkamers met beiden een en suite badkamer. De “Master bedroom” is aan de voorzijde van het pand gesitueerd met een geweldig uitzicht over de gracht. Deze gehele etage is voorzien van vloerverwarming.

Via een inpandige trap heeft u toegang tot de woonetage. De woonetage is voorzien van een ruime open keuken voorzien van alle inbouw apparatuur. Aan de voorzijde een geweldig uitzicht over de gracht, aan de achterzijde een rustig en zonnig dakterras.

De woonkamer is tevens voorzien van een entresol. Deze entresol is ideaal als een Study, of als logeerkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tevens beschikt dit appartement over een heuse “Au pair studio” een buiten de woning liggende studio met eigen badkamer. Ideaal als u een Au pair of vaak familie over de vloer krijgt.

Het gehele appartement is voorzien van Rembrandt isolatieglas. Zowel aan de voor als achtergevel is de woning geïsoleerd. Het dat is tussen de balken geïsoleerd, hierdoor blijft het historische karakter van het huis intact, terwijl de woning helemaal klaar is voor de toekomst.

Een geweldige woning op een fantastische locatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
145 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Kloveniersburgwal Amsterdam

Extra informatie

Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 2.800 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar