Advertentie verwijderd

Appartement Ceintuurbaan in Amsterdam

1074 CV Amsterdam (Noord-Holland)

€1.650 Huurprijs p.m.
72 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

CEINTUURBAAN 213-II, 1074 CV, AMSTERDAM

Hierbij bieden wij u te huur aan, een sfeervol en licht drie-kamer appartement met een oppervlak van ca. 72 m2 met een groot balkon aan de achterzijde. Het appartement is gelegen in de meest gewilde buurten de Pijp in het stadsdeel Oud-Zuid.

Locatie: Het appartement bevindt zich in stadsdeel Zuid (voormalig Oud Zuid), in de zeer geliefde wijk De Pijp om de hoek van het Sarphatipark en de Amstel. In de directe omgeving vindt u alle denkbare winkels en verschillende supermarkten (o.a. Marqt en Albert Heijn). De Albert Cuypmarkt, restaurantjes en talloze cafe’s bevinden op loopafstand. Vijf minuten lopen en u staat in de wereldberoemde historische grachtengordel van Amsterdam. Het is de ideale locatie, de drukte niet voor de deur maar net om de hoek. De bereikbaarheid is uitstekend. Met het openbaar vervoer (div. tram- en busverbindingen) bent u in korte tijd de stad in en uit en met de auto is de ringweg A10 en A2 binnen enkele autominuten bereikbaar. Het station "De Pijp" van de Noord/Zuidlijn ligt op een steenworp afstand van het object.

Indeling: Begane grond: Via het gezamenlijk trappenhuis toegang tot de twee verdieping.

Tweede verdieping: Het appartement is door middel van openslaande deuren verdeeld in een voorkamer, achterkamer en een alkoof (tussenkamer). Daarnaast is er sprake van een aparte slaapkamer aan de voorzijde met originele inbouwkast en ruimte voor een full-size twee-persoons bed. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en de badkamer is voorzien van douche, wastafel en een CV-kast met aansluitingen voor de wasmachine. De royale woonkamer aan de achterzijde geeft via openslaande deuren toegang tot een ruim en diep balkon/terras dat is gelegen aan een zonnige, rustige en groene binnentuin. Het Franse balkon aan de voorzijde is gelegen aan de Ceintuurbaan. Het appartement bevat een mooie originele vloer en ornamenten aan het plafond.

Ceintuurbaan: Eind negentiende eeuw werd een ceintuurweg of gordel om een groot gedeelte van de stad gelegd, die later de naam Ceintuurbaan kreeg voor zover deze weg tussen de Boerenwetering en de Amstel lag. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden

  • Appartemensrecht van ca. 72 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
  • Balkon aan voor- en achterzijde
  • Twee slaapkamers
  • Gemeubileerd
  • Oplevering in overleg, kan snel
  • Waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur
  • Parkeren via vergunningstelsel (gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1896
Woonoppervlakte
72 m²
Inhoud
253 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Ceintuurbaan Amsterdam

Extra informatie

Open ligging

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.650 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar