Advertentie verwijderd

Appartement Kwakersstraat in Amsterdam

1053 WD Amsterdam (Noord-Holland)

€1.735 Huurprijs p.m.
65 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Leuk begane grond woning te huur in de Kinkerbuurt!

Heerlijke ongemeubileerde benedenwoning met tuin en 2 slaapkamers in het bruisende Oud-West, nabij de Foodhallen en de winkels en restaurants van de Kinkerstraat en Bilderijkstraat. Vanaf hier ben je zo in het centrum van Amsterdam, er zijn goede tram verbindingen dichtbij en je zit tussen het Erasmuspark, Rembrandtpark en Vondelpark in.

Het appartement beschikt over een lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en een open keuken. In de badkamer zit een bad. De tweede slaapkamer is kleiner dan de eerste slaapkamer. In de tuin kan je heerlijk in de zon zitten, de woning beschikt tevens over een charmant tuinhuisje.

Huurvoorwaarden: 25 euro service kosten. Inkomenseis: 3x de huur per maand in bruto inkomen, het tweede inkomen telt 100% mee. Delen: toegestaan, max. 2 werkende delers. Borg: 1 maand in geval van reguliere verhuur, 2 maanden in geval van woning delen of ZZP. Oplevering: ongemeubileerd met vloeren en volledig uitgeruste badkamer/keuken, zonder gordijnen en wasmachine/droger.

Bel of mail ons om een bezichtiging te plannen!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Kwakersstraat Amsterdam

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.735 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar