Advertentie verwijderd

Appartement Bilderdijkstraat in Amsterdam

1052 NA Amsterdam (Noord-Holland)

€1.750 Huurprijs p.m.
63 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Keurig gerenoveerd en volledig gemeubileerd driekamer appartement per direct beschikbaar.

De grote open keuken en woonkamer kijken uit over het levensonderhoud van een van de meest populaire wijken van Amsterdam onder jonge professionals, Oud West.

Gelegen op de 2e verdieping komt u het appartement binnen in de woonkamer, eetkamer en keuken. Dit appartement is recentelijk gerenoveerd en is zeer open en licht met aan de voorzijde een leuk frans balkon met uitzicht op de Bilderdijkstraat en het Bilderdijkpark.

Rechts van de ingang kom je de hall die je naar de twee slaapkamers leidt. De grote slaapkamer is zeer compleet met een nieuw bed en grote kledingkast. De tweede kamer heeft een uitklapbaar bed en extra opslagruimte. Beide slaapkamers hebben toegang tot het balkon. De badkamer en toilet zijn keurig onderhouden en de woning heeft een extra ruimte waar de wasmachine staat.

Dit appartement is perfect voor een stel dat op zoek is naar een combinatie van een bruisende stadssfeer versus een fijne huiselijke ruimte. Dit appartement op de 2e verdieping biedt maximale comfort. Vanuit de Bilderdijkstraat bent je zeer goed verbonden met alle grote treinstations en rest van de stad aangezien de tramhalte voor de voordeur ligt. Oud West heeft de gezelligste koffie zaakjes, bars en restaurants.

Voor een 360 tour, ga naar onze website.

Inkomenseis van minimaal driemaal de maandhuur. Huisdieren niet toegestaan

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
63 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Bilderdijkstraat Amsterdam

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.750 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar