Advertentie verwijderd

Appartement Rozenstraat in Amsterdam

1016 PB Amsterdam (Noord-Holland)

€1.250 Huurprijs p.m.
32 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Leuk, volledig gemeubileerd 1 slaapkamer appartement gelegen op de 1ste verdieping van een goed onderhouden pand, bijna op de hoek Rozenstraat/ Lijnbaansgracht.

Binnenkomst appartement op de eerste verdieping in de hal. Woonkamer aan de voorzijde gelegen, Slaapkamer met 2- persoonsbed aan de achterzijde. Keuken voorzien van de nodige inbouw apparatuur en een was-droog combinatie. Douche en toilet.

Buurt: De Rozenstraat is een rustig straatje gelegen in hartje Jordaan. In de directe nabijheid vind je geweldige straten en grachten zoals de Rozengracht, Elandsgracht en de Prinsengracht. De straat zelf is dus rustig, maar je zit hier wel degelijk in het bruisende centrum van Amsterdam . In de nabije omgeving is een ruim aanbod van internationale musea, voortreffelijke restaurants en gezellige lunchrooms. In de kleine verbindingsstraten tussen de hoofdgrachten vindt u de Negen Straatjes, en talloze leuke winkeltjes, hippe boetiekjes, leuke café’s en goede restaurants. Openbaar vervoer, tram- en bushaltes, vindt u direct om de hoek op de Rozengracht.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1900
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
32 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Rozenstraat Amsterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar