Advertentie verwijderd

Studio Herengracht in Amsterdam

1016 BE Amsterdam (Noord-Holland)

€900 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Witte stijlvolle studio aan de mooiste gracht van Amsterdam, de Herengracht. In een statig grachtenpand om de hoek van het Paleis op de Dam. Het geheel is recent gerenoveerd met behoud van prachtige details zoals balken plafond, mooie schouwen en een witte houten vloer. De ruimte is mooi vierkant en hoog en heel licht. Door de hoge ramen schijnt de zon de hele dag door de ligging op het zuiden.

Het geheel is stijlvol ingericht met Scandinavisch design. De keuken is nieuw en is mooi lichtgrijs met een houten blad. De badkamer is ook nieuw en is mooi zwart geregeld met een fraaie wasbak, een mooie douche en en wasmachine en droger netjes achter een gordijn.

De entree is chique met marmer en sierlijke wanden en plafonds. In het pand zit op de begane grond een kantoor en op de verdiepingen een aantal xpads. Op de stoep kun je gezellig een glaasje drinken op de bankjes in de zon en uren genieten van alles wat er voorbij komt.

De huurperiode is variabel en alles is mogelijk. Je kunt je inschrijven op het adres. Er is wifi in het pand aanwezig.

Vanuit je ramen kijk je uit op de 9 straatjes. Je loopt vanuit het huis de gezellig jordaan in. Om de hoek bevind zich het Paleis op de Dam. Het cs is op loopafstand en de trams stoppen om de hoek.

Het geheel is duurzaam ingericht door SOSial spaces met pure materialen en eerlijke producten. Het whealthy design wat ze maken creëert mooie interieurs voor de bewoners en een beter leven voor de wereld. Tevens wordt er meebetaald aan huizen voor arme mensen in Afrika samen met Homeplan.

We kunnen afspreken in de studio en de bezichtiging ook einde dag begin avond plannen. Wij zorgen goed voor het woongenot en staan klaar voor je als je ons nodig hebt.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Herengracht Amsterdam

Extra informatie

Douche
Toilet in badkamer
Kabel TV
Internetverbinding
In het centrum
Aan vaarwater
Bij station

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 900 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar