Advertentie verwijderd

Appartement Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam

1012 RT Amsterdam (Noord-Holland)

€3.300 Huurprijs p.m.
120 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Zodra u de lichte ruime entree betreedt, heeft u toegang tot een uniek appartement met een inpandige studio. De begane grond heeft een totaal perceeloppervlak van 117,9m2

‘’ Een uniek appartement is ontworpen volgens luxe normen met oude - Amsterdamse accenten. Deze knusse studio is gedetailleerd met warme houttinten en het marmer thema komt ook terug in deze klassieke badkamer. Appartement 1 heeft een totale perceeloppervlakte van 30m2.

Een volledig gemeubileerd uniek appartement met open keuken. Dit prachtige appartement is voorzien van een authentiek dakraam en ingebouwde verlichte bibliotheekwand. Het appartement is ingericht met houtachtige tinten en gestyled volgens luxe normen. Appartement 2 heeft een totale perceeloppervlakte van 71m2.

? Volledig gemeubileerd ? Open keuken ? Dakraam ? Dubbel bed ? Badkamer met marmeren accenten ? Verlichte bibliotheekwand

Dit appartement heeft dus in totaal 1 slaapkamer met badkamer en keuken en ook een studio met een aparte badkamer, toilet en ruimte met een bed en een bank.

Dit appartement is te huur voor 3.300,00 per maand excl. 3 maanden aanbetaling direct leverbaar ook in delen

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Woonoppervlakte
120 m²
Inhoud
250 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Nieuwezijds Voorburgwal Amsterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 3.300 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar