Advertentie verwijderd

Appartement Bergstraat in Amsterdam

1015 AV Amsterdam (Noord-Holland)

€1.000 Huurprijs p.m.
40 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Goed onderhouden en geheel instap klaar midden in hartje stad!

Dit appartement in het stadscentrum ligt verscholen tussen de imposante grachten en biedt een serene ruimte in het bruisende hart van Amsterdam. Dit onlangs gerenoveerde appartement ligt om de hoek van de Dam, tussen de Herengracht en de Singel en op korte loopafstand van diverse bezienswaardigheden in Amsterdam.

Stijlvol wonen in Amsterdam. Dat kan goed in deze buurt. Bergstraat is gelegen in de buurt Nieuwe Kerk e.o. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Indeling: de woning is een studio met een aparte douche en kitchenette

Locatie De Bergstraat is een rustige straatje hartje centrum met veel groen en gezelligheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. De Jordaan is zeer nabij en het bruisende centrum heeft onnoemelijk veel te bieden. Op korte loopafstand is een grote diversiteit aan cafés, restaurants en gezellige terrassen. Ook vele en zeer diverse winkels zoals De Bijenkorf, Magna Plaza, de Kalverstraat, de Dam en de 9 Straatjes zijn op loopafstand. Het openbaar vervoer is uitmuntend met veel tram- en buslijnen bijna voor de deur; het Centraal Station ligt op 5 minuten wandelen.

Slaapkamer/badkamer Er bevinden zich in de woning een slaapkamer met een schattige badkamer, met een aparte toilet met een wastafel.

Woonkamer/keuken Een gezellige met enkele kasten en een op maat gemaakte bankstel. Er bevind zich een wasmachine en een grote koelkast in de keuken.

*\* English ****

Beautiful cozy studio perfectly located in the heart of the center. This is on the third floor with a large bedroom fully furnished and furbished.

Location Right in the center of Amsterdam. The Bergstraat is a quiet street and is located between the Singel and the Herengracht. The Jordaan is very close and the bustling center has plenty to offer. Within a short walking distance is a wide variety of scenic routes, cafes, restaurants and cozy terraces. Excellent access to public transport with the Central Station only a 5-minute walk away.

Living room / kitchen A comfortable living/ bedroom room adjoined with a few closets, tv and a custom made sofa.

Algemeen Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Bergstraat Amsterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.000 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar