Advertentie verwijderd

Appartement Esther de Boer-van Rijkstraat in Amsterdam

1065 GN Amsterdam (Noord-Holland)

€1.398 Huurprijs p.m.
69 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

BEGANE GROND APPARTEMENT (DRIEKAMER) MET RUIME TUIN! ESTHER DE BOER-VAN RIJKSTRAAT 16 1065 GN AMSTERDAM

Ligging: De woning ligt in een buurt die veel te bieden heeft, de woning ligt om de hoek van winkels op het Sierplein en vlakbij restaurants uit alle windstreken. Verder is de ligging echt centraal, binnen ca. 10 minuten fietsen heb je: Sloterplas / Sloterpark(bad), theater de Meervaart, winkels aan het Osdorpplein, het Rembrandtpark, het Hoofddorpplein, het Vondelpark, iets verder en je staat op het Leidseplein en in het centrum (ruim kwartiertje). Tevens zijn belangrijke voorzieningen als het Anthony van Leeuewenhoek ziekenhuis, basis- en voortgezet onderwijs, huisartsen en tandartsen dichtbij aanwezig.

De woning ligt gunstig ten opzichte van de A10, de A4, Schiphol, diverse bus-, tram- en metrolijnen en door het betaald parkeren op straat is altijd plaats en conform de gemeente is er geen wachttijd voor een vergunning.

Indeling: Entree begane grond, de woonkamer als één open ruimte met een open keuken met inbouwapparatuur. toegang tot badkamer voorzien van wastafelmeubel, douche en toilet Fijne warmere vloer met vloerverwarming. De woning heeft een eigen ingang zonder buren en 2 gelijkwaardige slaapkamers waardoor het zeer geschikt is om te delen met maximaal 2 personen. Eventueel garge te huur a € 250,00

Voor de snelle beslisser een huurprijs € 1.578,00

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
69 m²
Perceeloppervlakte
69 m²
Inhoud
193 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Esther de Boer-van Rijkstraat Amsterdam

Extra informatie

Tuin
Schuifpui
Aan rustige weg
Bij winkelcentrum
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.398 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar