Advertentie verwijderd

Appartement Overschiestraat in Amsterdam

1062 XK Amsterdam (Noord-Holland)

€1.610 Huurprijs p.m.
77 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Appartement op top locatie beschikbaar!

Het appartement bevindt zich op de 5e etage en is met hoge standaard afgewerkt. Zo is er een volwaardige keuken en badkamer. Daarnaast is de woning voorzien van een PVC-vloer en zijn de wanden en plafond netjes afgewerkt. Het appartement is geschikt voor singles, koppels en kleine gezinnen.

Het appartement is gunstig gelegen in het hart van Amsterdam binnen het Delflandplein in Amsterdam Nieuw-West. Het appartementencomplex ligt tussen de Overschiestraat en de Voorburgstraat. Deze buurt ontwikkelt zich tot een stedelijk knooppunt en ondergaat een grote opknapbeurt. Er is een gemakkelijke toegang tot de snelweg waardoor u in minder dan 20 minuten naar de luchthaven reist. Het bruisende stadscentrum is binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Uiteraard is er ook volop openbaar vervoer.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Overschiestraat Amsterdam

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.610 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je bent bij voorkeur geen student