Advertentie verwijderd

Appartement Elzenhagensingel in Amsterdam

1022 LA Amsterdam (Noord-Holland)

€1.260 Huurprijs p.m.
90 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

  • LET OP: de huurprijs is inclusief huurkorting. Zie voorwaarden hieronder. Te huur: ruim appartement met 2 slaapkamers en lift in Amsterdam Noord!

Indeling Entree/hal met berging, twee slaapkamers (circa 8 m² en 14,5 m²), badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en separaat toilet, ruime woonkamer (circa 47 m²) met een open keuken. Het appartement is voorzien van een buitenruimte in de vorm van balkon. Woning wordt zonder vloer opgeleverd, maar kan gelegd worden door de beheerder.

Het complex Het complex ligt aan het water en tegen de groene singel met dubbele bomenrij. De vormgeving ademt een licht traditionele sfeer. Dat is te zien aan de gekozen baksteen met witte kleuraccenten. Het gebouw kent een centrale kern met portiekontsluiting. Hierdoor onderscheidt het zich van de vele galerijflats die Amsterdam-Noord rijk is. In de plint van het gebouw bevinden zich commerciële ruimtes. Er zijn 12 verschillende woningtypen: A01 tot A12. Het woonoppervlak varieert van 74 m2 tot 113 m2. Elke woning is voorzien van een luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer en een buitenruimte. Het is mogelijk om bij deze woning een parkeerplaats te huren.

Omgeving Amsterdam-Noord heeft veel te bieden. Het is de grootste en meest gevarieerde wijk van Amsterdam. Bovendien is Noord het groenste stadsdeel van Amsterdam. CAN wordt begrensd door het Baanakkerspark, de Waddendijk en het Noord-Hollands Kanaal. In het midden bevindt zich winkelcentrum Boven ’t IJ, dat ook op zondag open is. Daarnaast is er in Noord een ruime keus aan kinderopvang, basisscholen en voortgezet onderwijs. Via de Leeuwardersweg (S116) heb je direct aansluiting op de Ring (A10). Ga je liever de andere kant op? Via de IJ-tunnel zit je binnen tien autominuten in het centrum van Amsterdam. Daarnaast zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Max. 2 werkende delers, helaas geen garantstellingen.

Service kosten: 45 euro

parkeerplek beschikbaar voor 110 euro extra p/m.

Huurprijs is inclusief huurkorting voor de eerste 12 maanden. Hierna wordt de huurprijs 1.370 euro per maand exclusief service kosten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Elzenhagensingel Amsterdam

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.260 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar