Advertentie verwijderd

Appartement Wielingenstraat in Amsterdam

1078 KL Amsterdam (Noord-Holland)

€1.520 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur: ruim gestoffeerd appartement met 2 grote slaapkamers en balkon op een heerlijke plek in Zuid in een gebouw met lift. Geschikt om te delen met een vriend of collega!

De Wielingen' in de Rivierenbuurt heeft alles wat modern wonen vraagt: rust, veiligheid, comfort, bereikbaarheid, voorzieningen en karakter. Op een steenworp afstand ligt de Scheldestraat met een uitgebreide keuze aan winkels en restaurants, eveneens om de hoek ligt de Beethovenstraat, een van Amsterdams meest aantrekkelijke winkelstraten, waar dagelijks boodschappen doen een genoegen is. Ook overige publieke faciliteiten liggen zeer prettig binnen bereik.

Servicekosten 51 euro per maand.

INKOMENSEIS: Voor 1 persoon geldt een inkomensnorm van 3 x de kale huurprijs bruto per maand, waarbij het tweede inkomen voor 100 % meegerekend mag worden.

Borg: 1 maand in geval van reguliere verhuur, 2 maanden in geval van woning delen of bij huurders met een eigen bedrijf.

Inclusief vloeren, badkamer, keuken etc, zonder lampen, gordijnen en wasmachine.

Let op: foto's zijn van de modelwoning, dit is een soortgelijke woning van dezelfde eigenaar. parkeerplek beschikbaar à 150 euro p/m!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Wielingenstraat Amsterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.520 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar