Advertentie verwijderd

Appartement Haarlemmermeerstraat in Amsterdam

1058 KH Amsterdam (Noord-Holland)

€1.425 Huurprijs p.m.
57 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Te huur per 1 juni 2021: fraai, gemeubileerd 3-kamer appartement in de populaire Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam Zuid, vlakbij het Vondelpark.

HUURPERIODE: MINIMAAL 1 JAAR MAX. 2 DELERS ZIJN TOEGESTAAN

INDELING Met de trap gaat u naar het appartement op de 1e etage. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer, die door de grote ramen heerlijk licht is. Er zijn 2 slaapkamers: de master bedroom aan de achterzijde met een 2-persoonsbed en een inbouw kast en de 2e slaapkamer aan de voorzijde met inbouwkast. Deze 2e slaapkamer is momenteel niet gemeubileerd, maar kan zowel als slaapkamer, gastenkamer of studeerkamer gebruikt worden. De afzonderlijke keuken is o.a. voorzien van een 4-pits kookplaat met afzuigkap, een koel/vriescombi en een wasmachine. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel met spiegel en een toilet. De woning is zojuist helemaal geschilderd en gemeubileerd. Er is tevens een mooie vloer door de gehele woning gelegd.

OMGEVING Het appartement ligt aan de Haarlemmermeerstraat, om de hoek van het Hoofddorpplein, met een grote diversiteit aan winkels en diverse gezellige restaurants en cafe’s. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er meerdere supermarkten in de buurt. Voor sport en ontspanning gaat u naar het nabijgelegen Vondelpark of het Rembrandtpark of in het verder gelegen Amsterdamse Bos, waar je ook zo naar toe fietst. Dit appartement is zeer goed bereikbaar. Vanuit de straat ben je met de auto binnen één minuut op de Ring A10 via de S106 of S107. Er bestaat geen wachtlijst voor een parkeervergunning. Ook zijn er verschillende openbaarvervoer mogelijkheden in de omgeving. Voor de deur is de halte voor buslijn 15 (Station Sloterdijk-Station Zuid) en tramlijn 2 brengt je vanaf het Hoofddorpplein naar het Centraal Station. Vanaf het Surinameplein vertrekken tramlijnen 1 en 17. Met beide kun je naar Station Lelylaan even verderop, waarvandaan de trein je rechtstreeks naar Schiphol brengt.

KOSTEN HUURDER Huur per maand: is excl. g/w/l Borg: 1 maand huur

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
57 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Haarlemmermeerstraat Amsterdam

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.425 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar