Advertentie verwijderd

Appartement Makassarstraat in Amsterdam

1095 TD Amsterdam (Noord-Holland)

€1.600 Huurprijs p.m.
60 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Gerenoveerd 3-kamer appartement in Oost, zeer geschikt voor 2 woningdelers!

*Foto's van vergelijkbaar appartement

Appartement Toegang via gemeenschappelijk trappenhuis op de derde etage. Binnenkomst in de hal welke toegang biedt tot alle vertrekken. Ruime leefkeuken met en-suite zitkamer. Keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. 2 slaapkamers van goed formaat. Badkamer met douche en wastafel. Separaat toilet. Tenslotte beschikt het appartement over een balkon. Combi wasmachine/droger bevindt zich in de keuken.

Omgeving De ligging vlak achter de Javastraat in de Indische Buurt is top. De Indische Buurt in Amsterdam Oost is de afgelopen jaren getransformeerd tot een hip stukje stad, met steeds meer populaire cafés en restaurants. Voor kunst- en cultuurliefhebbers zijn onder andere Studio K en het Tropenmuseum. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de vele winkels in de Javastraat of op de Dappermarkt.

Het Flevopark ligt op zes minuten lopen. Hier kun je heerlijk ontspannen, hardlopen (inclusief trimbaan), tennissen of zwemmen in het Nieuwe Diep of het Flevopark bad. Aan de rand van het park vind je Jeugdland, een groot avontuurlijk natuurspeelpark voor kinderen.

De ring A10 (S100 en S114) is op vijf autominuten (voor een parkeervergunning is momenteel geen wachttijd). Station Muiderpoort is op vijf minuten fietsen. De binnenstad (Waterlooplein) op 12 minuten fietsen.

Voorwaarden Per direct beschikbaar. Gestoffeerd (geen gordijnen). Huursom € 1.600,- exclusief nutsvoorzieningen. Borgsom 2x huursom.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
60 m²
Inhoud
160 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Makassarstraat Amsterdam

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.600 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.