Advertentie verwijderd

Appartement Overschiestraat in Amsterdam

1062 XK Amsterdam (Noord-Holland)

€1.610 Huurprijs p.m.
77 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Geniet van dit mooie appartement op de 5e etage inclusief balkon. Het appartement heeft twee slaapkamers en een ruime woonkamer/keuken. Het appartement wordt met hoge standaard opgeleverd. De keuken en badkamer zijn volledig afgewerkt, evenals de vloer en wanden. Kom tot rust in dit ruime appartement samen met je vrienden of familie.

7even is gunstig gelegen in het hart van Amsterdam binnen het Delflandplein in Amsterdam Nieuw-West. 7even ligt tussen de Overschiestraat en de Voorburgstraat. Deze buurt ontwikkelt zich tot een stedelijk knooppunt en ondergaat een grote opknapbeurt. Er is gemakkelijk toegang tot de snelweg waardoor je in minder dan 20 minuten op Schiphol bent. Het bruisende stadscentrum is met de fiets binnen 10 minuten te bereiken. Uiteraard zijn er ook volop openbaar vervoer mogelijkheden.

Binnen een paar minuten sta je in het Vondelpark, waar je kunt genieten van de drukte en gezelligheid van de stad. Toch op zoek naar wat rust? Natuurgebied De Oeverlanden ligt op slechts 5 minuten van 7even. Het is de perfecte plek om jezelf te omringen met de natuur, een wandeling te maken, te barbecueën of te zwemmen. Bij De Oeverlanden kun je zelfs enkele Schotse Hooglanders spotten die daar grazen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Overschiestraat Amsterdam

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.610 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je bent bij voorkeur geen student