Advertentie verwijderd

Appartement Karspeldreef in Amsterdam

1104 SE Amsterdam (Noord-Holland)

€1.175 Huurprijs p.m.
87 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

OPEN HUIS ZATERDAG 14 AUGUSTUS 13:30 - 13:45 UUR

LET OP!

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.275 per maand exclusief servicekosten. U krijgt voor het eerste jaar van de verhuurder een huurkorting aangeboden van € 100 per maand. Daarom adverteren we nu met € 1.175 per maand. In maand 13 is de huurkorting uitgewerkt en wordt de huurprijs € 1.275.

Aan de Weesperkarspel vind je het moderne, stijlvolle appartementencomplex De Kameleon. Dit complex is in 2012 gebouwd en bevat twee-, drie- en vierkamerappartementen, met een woonoppervlakte variërend van 54m² tot 137m². Dit prachtige gebouw weet feilloos het luxe met het aangename te verenigen. Zo zijn de appartementen luxe uitgerust met een ruime keuken, riante badkamer en een flink balkon (veel privacy dankzij de opzet) met uitzicht over de omgeving. Bij de Kameleon slaan karakteristieke architectuur en luxe uitrusting de handen ineen met de bruisende omgeving van Amsterdam Zuidoost.

Voor alle bewoners biedt De Kameleon een daktuin van maar liefst 5000m², inclusief stromend water en hoge bomen. Een heerlijke plek waar je kunt genieten van de frisse buitenlucht en het uitzicht over de omgeving. Ideaal in de warme lente- en zomermaanden. Bij het gebouw vind je een parkeergarage. Bewoners hebben een eigen verdieping voor het parkeren, waar bezoekers aan het winkelcentrum niet in kunnen.

Vanuit het complex zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Zo kun je voor de dagelijkse boodschappen terecht bij het onderliggende winkelcentrum, compleet met verscheidene supermarkten, veertig speciaalzaken, fitness gelegenheid en restaurants. Liefhebbers van sport bereiken met een paar minuten al het Bijlmerpark. Ideaal voor een rondje joggen, een stukje fietsen of een lekkere wandeling. Ook is de Gaasperplas makkelijk bereikbaar, waar je kunt zwemmen, roeien, duiken of heerlijk kunt picknicken.

Amsterdam Zuidoost is sowieso een cultureel spektakel. De omgeving puilt werkelijk uit van de bioscopen, theaters en concertzalen voor een welverdiend avondje uit. Ook staat Zuidoost bekend om het enorme aanbod restaurants van diverse keukens - in ieder hoekje van elke straat staat een verborgen pareltje je weer te wachten.

Met een locatie in hartje de Bijlmer is de Kameleon uitstekend te bereiken met zowel de auto als het OV. Zo heeft de Kameleon een zeer goed ligging ten opzichte van de A1, A2, A9 en A10. Voor een directe verbinding met het karakteristieke Amsterdamse centrum (in 15 minuten te bereiken) of het luxe Zuidas gebruik je de talloze busverbindingen of stap je op bij het nabijgelegen metrostation Kraaiennest. Schiphol is met 30 minuten al te bereiken.

Keuze uit tweekamer-, driekamer-, en vierkamerappartementen Daktuin met een oppervlak van 5000m² Onderliggend winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen Meerdere recreatiegebieden op loopafstand Makkelijke aansluiting met de auto en op het OV Parkeergarage met eigen verdieping voor bewoners Dichtbij Schiphol

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2012
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
87 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Karspeldreef Amsterdam

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.175 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.