Advertentie verwijderd

Appartement IJdoornlaan in Amsterdam

1024 KM Amsterdam (Noord-Holland)

€1.415 Huurprijs p.m.
115 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Twee slaapkamer appartement te huur in woontoren aan de Ijdoornlaan! * LET OP * De aangeboden huurprijs is inclusief een korting voor de eerste 12 maanden. Zie voorwaarden onder aan de advertentie.

Algemeen: De hoogste woontoren in Noord. Je zult er maar wonen. Best iets om trots op te zijn, toch?! De landmark van Noord telt maar liefst 20 verdiepingen. De 77 appartementen zijn verdeeld over 19 woonverdiepingen. Onder in de toren liggen de bergingen en stallingplaatsen voor de auto. Er zijn 2-, 3- en 4-kamerappartementen, een studio, 2 fantastische penthouses en 3 royale woningen met maar liefst 2 terrassen. Met woonoppervlaktes van 68 tot 133 m² is de Noordertoren geschikt voor singles, stellen en families. De woningen voldoen allemaal aan de huidige bouweisen. Dit betekent dat de woningen in de Noordertoren in vergelijking met bestaande woningen veel energiezuiniger zijn. Zo zijn de woningen goed geïsoleerd en kierdicht. Daarnaast zorgt een energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwininstallatie) ervoor dat u voldoende verse lucht kunt toevoeren voor een gezond en prettig binnenklimaat.

Appartementen: De woningen in de Noordertoren worden compleet opgeleverd. En dat begint eigenlijk al bij het parkeren. Ieder appartement heeft de beschikking over een privéparkeerplaats in de afgesloten stallingsgarage, waar zich ook de bergingen bevinden. Het zoeken naar een parkeerplaats is hiermee voorgoed verleden tijd. Als bewoner kun je dankzij de vloerverwarming rekenen op een constante, comfortabele temperatuur. Behalve dat deze manier van verwarming behaaglijk en energiezuiniger is, betekent het ook dat er in huis geen ontsierende radiatoren meer zijn.

Voorwaarden: De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van minimaal 12 maanden. Het inkomen/vermogen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs, ca 36 keer de huurprijs bruto per jaar waarbij het tweede inkomen wordt meeberekend voor 100%. Uiteraard zijn afwijkingen hierop bespreekbaar.

Voorwaarden:

  • De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van minimaal 12 maanden.
  • Het appartement is geschikt om te delen met max. 2 werkende professionals.
  • Helaas zijn garantstellingen niet toegestaan.
  • Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs, ca 3 keer de bruto huurprijs per maand.
  • Servicekosten 55 euro per maand
  • oplevering zonder vloeren, gordijnen, lampen, wasmachine. Mogelijkheid om een vloer te laten leggen door eigenaar voor 30 euro extra per maand.
  • foto's zijn ter indicatie

*De aangeboden huurprijs is inclusief een huurkorting voor de eerste 12 maanden. Hierna wordt de prijs 1.475,- excl.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
115 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
IJdoornlaan Amsterdam

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.415 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.