Advertentie verwijderd

Appartement Lomanstraat in Amsterdam

1075 PV Amsterdam (Noord-Holland)

€1.450 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Lomanstraat (50 m2) EUR 1.450 excl. G/W/E, tv/internet

Karakteristiek 2-kamer appartement gelegen in Oud-Zuid!

Indeling Het appartement heeft een eigen entree vanaf de 2e verdieping. Bij binnenkomst op de 3e verdieping treft u eerste de aparte keuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron. Hiernaast vindt u de ruime slaapkamer met frans balkon. De badkamer is voorzien van toilet en douche. Aan de voorzijde van het appartement vindt u de ruime woonkamer met een frans balkon. Het appartement is voorzien van een houten vloer en heeft extra hoge plafonds waardoor het ruim aanvoelt.

Locatie De Lomanstraat is niet alleen een zeer populaire woonomgeving, maar staat ook bekend om z'n fraaie schouwspel aan bomen. Het maakt deze gemoedelijke straat tot één van de meest bijzondere van Amsterdam. De Zuidas en de binnenstad zijn op fietsafstand. Diverse basis- en middelbare scholen, buurtwinkels, het Vondelpark, sportverenigingen, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn direct om de hoek.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Lomanstraat Amsterdam

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.450 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.