Advertentie verwijderd

Appartement Haarlemmerstraat in Amsterdam

1013 EH Amsterdam (Noord-Holland)

€1.450 Huurprijs p.m.
55 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

SCROLL DOWN FOR ENGLISH TRANSLATION

Huur is € 1600,- INCLUSIEF vast bedrag van € 150,- voor gas, water, licht & internet.

Sfeervol en karakteristiek appartement gelegen in het centrum van Amsterdam aan de gezellige Haarlemmerstraat met trendy restaurants, café's¸ en leuke winkeltjes. Op loopafstand van het Centraal Station, Noorder-, Westermarkt en de Jordaan.

Indeling Trap, gang, ruime lichte woonkamer met uitzicht over de winkels en eet- en drinkgelegenheden op de Haarlemmerstraat. In het midden van de woning vind je de keuken welke voorzien is van inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevinden zich de slaapkamer met aangrenzend balkon, gelegen op het zonnige zuiden. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en wasmachine/droger. Het toilet is separaat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rent is € 1600,- INCLUDING a fixed amount of € 150,- for gas, water, electricity & internet.

Attractive and characteristic apartment located in the center of Amsterdam on the cozy Haarlemmerstraat with trendy restaurants, cafes and nice shops. Within walking distance of Central Station, Noordermarkt, Westermarkt and the Jordaan.

Layout Stairs, hallway, spacious bright living room with a view over the shops and food and beverage outlets on the Haarlemmerstraat. In the middle of the house you will find the kitchen which is equipped with built-in appliances. At the rear is the bedroom with adjoining balcony, located on the sunny south. The bathroom has a shower, sink and washer/dryer. The toilet is separate.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Haarlemmerstraat Amsterdam

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.450 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.