Advertentie verwijderd

Appartement Fagelstraat in Amsterdam

1052 GG Amsterdam (Noord-Holland)

€1.700 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

* Let op geschikt voor een single of een stelletje geen delers *

Gelegen in een rustige straat, op de bovenste twee woonlagen van dit gebouw van een gerenoveerd pand wordt dit 2-slaapkamer appartement aangeboden. De Fagelstraat is gelegen in stadsdeel Westerpark om de hoek van het Frederik Hendrikplantsoen, de Jordaan en het Westerpark. Op fiets-/loopafstand van de woning vindt u diverse winkels, cafés en restaurants. Tevens is het centrum van Amsterdam en de ring goed bereikbaar. Kortom zeer centraal gelegen! Volledig gerenoveerd appartement.

Indeling: Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de tweede verdieping van het appartement. Eerste woonlaag: Ruime, lichte u-vormige woonkamer met moderne open keuken aan de achterzijde van het appartement. De woonkamer en de open keuken grenzen aan het balkon. De keuken is modern en volledig voorzien van al het benodigde apparatuur. Op dezelfde verdieping is de eerste badkamer met toilet. De gehele verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

Tweede woonlaag: Via de interne trappenhuis bereikt u de 2 ruime slaapkamers. De eerste (open) ruimte ( voorzijde appartement) is prima in te richten als werk-/gastenkamer. De ruime master-bedroom ligt aan de achterzijde van het appartement op de tweede verdieping. Grenzend aan deze kamer is de tweede badkamer met toilet. Een sfeervol ingericht appartement welke zeker de moeite waard is om te bezichtigen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Fagelstraat Amsterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.700 p/m
Beschikbaar per
Direct