Advertentie verwijderd

Appartement Frederik Hendrikplantsoen in Amsterdam

1052 XX Amsterdam (Noord-Holland)

€2.000 Huurprijs p.m.
80 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Geheel gerenoveerd 4-kamer appartement met uitzicht op het Frederik Hendrikplantsoen

*Foto's badkamer van vergelijkbaar object

Appartement Binnenkomst middels gemeenschappelijk trappenhuis op de eerste etage. Hal welke toegang biedt tot bijna alle vertrekken. Ruime en licht woonkamer aan de voorzijde gelegen. Frans balkon met uitzicht op het Frederik Hendrikplantsoen. Open keuken welke is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer aan achterzijde gelegen (aangrenzend aan woonkamer). De andere twee slaapkamers zijn toegankelijk vanuit de hal en hebben toegang tot balkon aan de achterzijde. Badkamer met dubbele wastafel en douche. Separaat toilet.

Omgeving De locatie aan het Frederik Hendrikplantsoen is prachtig. Vlakbij het populaire Westerpark en alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer (tram 3 en 10, bus 18 en 21 naar CS) zijn op loop- of fietsafstand. Zoals o. a. het Marnixbad met spa en health club, de Jordaan met vele gezellige cafés en restaurants. Het Hugo de Grootplein kent diverse leuke restaurants en cafés zoals Razmataz en Hugo’s. De zaterdagse Noordermarkt, de Lindengrachtmarkt en de maandagochtendmarkt in de Westerstraat geven een afwisselend en marktaanbod.

Voorwaarden Per ca.15 november beschikbaar. Gestoffeerd (geen gordijnen). Huursom € 2.000. -. Borgsom 2x huursom. Minimale huurperiode 12 maanden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Frederik Hendrikplantsoen Amsterdam

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 2.000 p/m
Beschikbaar per
Direct